Opsporing Verzocht: ramkrakers op beeld die enorme schade aanrichtten juwelierszaak Den Haag

Opsporing Verzocht: ramkrakers op beeld die enorme schade aanrichtten juwelierszaak Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: ramkrakers op beeld die enorme schade aanrichtten juwelierszaak <em>Den Haag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken. Een juwelierszaak aan de Dierenselaan in Den Haag werd slachtoffer van een ramkraak die enorm veel schade heeft aangericht. Afgelopen mei vond deze ramkraak plaats, maar ook de voorbereidingen die de daders hebben gedaan voorafgaand aan het incident. Beide voorvallen zijn op beeld vastgelegd. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: ramkrakers op beeld die enorme schade aanrichtten juwelierszaak Den Haag

Een juwelierszaak aan de Dierenselaan in Den Haag werd slachtoffer van een ramkraak die enorm veel schade heeft aangericht. Afgelopen mei vond deze ramkraak plaats, maar ook de voorbereidingen die de daders hebben gedaan voorafgaand aan het incident. Beide voorvallen zijn op beeld vastgelegd.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: ramkrakers op beeld die enorme schade aanrichtten juwelierszaak Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV