Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!"

Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> in <em>VI Vandaag</em> over politici die zich bemoeien met Voice-rel: &quot;Ga Groningen regelen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen irriteert zich aan politici die zich ook willen bemoeien met The Voice-rel die momenteel gaande is: "Ga de toeslagenaffaire regelen, ga Groningen regelen!" Hij roept daarnaast ook op om de aflevering van donderdag af te wachten waarin hopelijk een stuk meer duidelijk wordt. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen irriteert zich aan politici die zich ook willen bemoeien met The Voice-rel die momenteel gaande is: "Ga de toeslagenaffaire regelen, ga Groningen regelen!" Hij roept daarnaast ook op om de aflevering van donderdag af te wachten waarin hopelijk een stuk meer duidelijk wordt.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV