Sanne Wallis de Vries in Op1 over afkeuren Kapsalon Theater door Femke Halsema

Sanne Wallis de Vries in Op1 over afkeuren Kapsalon Theater door Femke Halsema

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sanne Wallis de Vries in <em>Op1</em> over afkeuren <em>Kapsalon Theater</em> door Femke Halsema Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. 'Kapsalon Theater' is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge als protest tegen het niet opengaan van de theaters. Femke Halsema staat de actie echter niet toe en gaat dan ook handhaven tijdens het evenement. Sanne Wallis de Vries reageert: "Mensen hebben er zin in. Ik zie geen enkele reden om het niet door te laten gaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sanne Wallis de Vries in Op1 over afkeuren Kapsalon Theater door Femke Halsema

'Kapsalon Theater' is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge als protest tegen het niet opengaan van de theaters. Femke Halsema staat de actie echter niet toe en gaat dan ook handhaven tijdens het evenement. Sanne Wallis de Vries reageert: "Mensen hebben er zin in. Ik zie geen enkele reden om het niet door te laten gaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sanne Wallis de Vries in Op1 over afkeuren Kapsalon Theater door Femke Halsema of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV