Jason Bhugwandass over gesloten jeugdzorg: "Net een gevangenis" (Op1)

Jason Bhugwandass over gesloten jeugdzorg: "Net een gevangenis" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jason Bhugwandass</em> over gesloten jeugdzorg: &quot;Net een gevangenis&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. GevangenisJason Bhugwandass vindt dat de gesloten jeugdzorg onmiddellijk moet worden afgeschaft, want die zorgt voor onnodig veel leed. Jason is dinsdag te gast bij Op1. Hij zat zelf in een gesloten jeugdzorg en maakte het mee: “Ik was 17 toen is voor het eerst in de gesloten jeugdzorg terecht kwam. Het had heel veel gemeen met een gevangenis. Het was opsluiting.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!" Bekijk deze video » Video: René van der Gijp over The Voice-verhaal van Nienke Wijnhoven: "Vies & gênant" Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Sanne Wallis de Vries in Op1 over afkeuren Kapsalon Theater door Femke Halsema Bekijk deze video » Op1 gemist? Volgens Thomas van Groningen "verzoop" Vera Bergkamp in de discussie Bekijk deze video » Op1: Hierom wil Steven van den Bergh zijn kinderen niet laten vaccineren Bekijk deze video » ChristenUnie-kamerlid Mirjam Bikker bij Op1: "2G en 3G helpen niet, testen wel" Bekijk deze video » Patricia Bruijning in Op1 over testsamenleving: "Dat is eigenlijk niet te doen" Bekijk deze video » Zien: AD-columnist Debby Gerritsen niet verbaasd over seksrel bij The Voice Bekijk deze video »
TV :
Jason Bhugwandass over gesloten jeugdzorg: "Net een gevangenis" (Op1)

Gevangenis
Jason Bhugwandass vindt dat de gesloten jeugdzorg onmiddellijk moet worden afgeschaft, want die zorgt voor onnodig veel leed. Jason is dinsdag te gast bij Op1. Hij zat zelf in een gesloten jeugdzorg en maakte het mee: “Ik was 17 toen is voor het eerst in de gesloten jeugdzorg terecht kwam. Het had heel veel gemeen met een gevangenis. Het was opsluiting.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jason Bhugwandass over gesloten jeugdzorg: "Net een gevangenis" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV