Samenvatting sc Heerenveen - Go Ahead Eagles (KNVB Beker)

Samenvatting sc Heerenveen - Go Ahead Eagles (KNVB Beker)

Samenvatting <em>sc Heerenveen - Go Ahead Eagles</em> (KNVB Beker) In de achtste finales van de KNVB Beker namen Eredivisieclubs sc Heerenveen en Go Ahead Eagles het dinsdag tegen elkaar op. In de competitie ontlopen de teams elkaar al niet veel en dat bleek gisteravond ook weer. Eagles kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Iñigo Córdoba, en dat bleek al genoeg voor de overwinning. Bekijk de samenvatting van sc Heerenveen - Go Ahead Eagles hierboven. Bekijk ook Samenvatting Ajax - BVV Barendrecht (KNVB Beker) Bekijk deze video » Samenvatting sc Heerenveen - De Treffers (KNVB Beker) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting sc Heerenveen - Go Ahead Eagles (KNVB Beker)

In de achtste finales van de KNVB Beker namen Eredivisieclubs sc Heerenveen en Go Ahead Eagles het dinsdag tegen elkaar op. In de competitie ontlopen de teams elkaar al niet veel en dat bleek gisteravond ook weer. Eagles kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Iñigo Córdoba, en dat bleek al genoeg voor de overwinning.

Bekijk de samenvatting van sc Heerenveen - Go Ahead Eagles hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting sc Heerenveen - Go Ahead Eagles (KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV