Rooijakkers Over De Vloer met Dyantha Brooks gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Dyantha Brooks gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Rooijakkers Over De Vloer: Dyantha Brooks

Rooijakkers Over De Vloer met Dyantha Brooks gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week gaat niet Art, maar Ewout Genemans langs bij een BN'er. Toen Art Rooijakkers corona had, kon hij niet op bezoek bij Dyantha Brooks. Ewout wel. RobinsonDe 33-jarige presentatrice van Shownieuws vertelt over het zware besluit om Expeditie Robinson vrijwillig te verlaten én over het nieuwe avontuur dat voor de deur staat. Over een paar weken wordt haar tweede zoontje geboren. QuarantaineArt kon vanwege zijn coronabesmetting niet bij alle opnames van zijn programma zijn. Daarom liet hij de presentatie van de aflevering met Dyantha Brooks aan RTL-collega Ewout Genemans. Bonnie St. Claire vertelt Art Rooijakkers: "Zoals ik 's morgens aan de rosé zat is helemaal niet lekker' Bekijk deze video » Zien: Bonnie St. Claire verbaast Art Rooijakkers: "Jij lijkt geen geheimen te hebben" Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Bonnie St. Claire (72) flirt volop met jonge mannen Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer met Dyantha Brooks gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaat niet Art, maar Ewout Genemans langs bij een BN'er. Toen Art Rooijakkers corona had, kon hij niet op bezoek bij Dyantha Brooks. Ewout wel.

Robinson
De 33-jarige presentatrice van Shownieuws vertelt over het zware besluit om Expeditie Robinson vrijwillig te verlaten én over het nieuwe avontuur dat voor de deur staat. Over een paar weken wordt haar tweede zoontje geboren.

Quarantaine
Art kon vanwege zijn coronabesmetting niet bij alle opnames van zijn programma zijn. Daarom liet hij de presentatie van de aflevering met Dyantha Brooks aan RTL-collega Ewout Genemans.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer met Dyantha Brooks gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV