NOS EK Futsal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Futsal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: EK Futsal Nederland - Oekraïne

NOS EK Futsal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20.00 uur de voorbeschouwing en om 20.30 uur live verslag van Nederland - Oekraïne op het EK Futsal (zaalvoetbal) vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. De NOS zendt alle wedstrijden van Nederland, plus een kwartfinale, de halve finales en de finale van het EK Futsal live op tv uit. Dagelijks is één duel via NOS.nl te zien. GroningenFutsal is de internationale term voor zaalvoetbal. Het Europees kampioenschap is dit jaar in Nederland. Met naast de Ziggo Dome ook MartiniPlaza in Groningen als speellocatie. TitelhouderIn de groepsfase beginnen zestien clubs aan het EK Futsal. Nederland zit bij titelhouder Portugal, Servië en Oekraïne in de groep. De nummers één en twee gaan naar de kwartfinales. EK Futsal 2022 in Nederland: "Willen zaalvoetbal op de kaart zetten" (video) Bekijk deze video » Tijd voor Max: grootste EK Zaalvoetbal ooit volgend jaar in Ziggo Dome Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20.00 uur de voorbeschouwing en om 20.30 uur live verslag van Nederland - Oekraïne op het EK Futsal (zaalvoetbal) vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.

De NOS zendt alle wedstrijden van Nederland, plus een kwartfinale, de halve finales en de finale van het EK Futsal live op tv uit. Dagelijks is één duel via NOS.nl te zien.

Groningen
Futsal is de internationale term voor zaalvoetbal. Het Europees kampioenschap is dit jaar in Nederland. Met naast de Ziggo Dome ook MartiniPlaza in Groningen als speellocatie.

Titelhouder
In de groepsfase beginnen zestien clubs aan het EK Futsal. Nederland zit bij titelhouder Portugal, Servië en Oekraïne in de groep. De nummers één en twee gaan naar de kwartfinales.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Futsal Nederland - Oekraïne eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV