VI Vandaag: Johan Derksen ergert zich aan personen met meer dan twee huizen: "Asociaal"

VI Vandaag: Johan Derksen ergert zich aan personen met meer dan twee huizen: "Asociaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>VI Vandaag:</em> Johan Derksen ergert zich aan personen met meer dan twee huizen: &quot;Asociaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. WoningnoodJohan Derksen irriteert zich aan menssen die meer dan twee huizen hebben terwijl er een woningtekort is in Nederland. Johan had vroeger ook twee huizen, maar "met de woningnood is het asociaal", roept Johan geprikkeld. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz Bekijk deze video » Johan Derksen in VI Vandaag over politici die zich bemoeien met Voice-rel: "Ga Groningen regelen!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woningnood
Johan Derksen irriteert zich aan menssen die meer dan twee huizen hebben terwijl er een woningtekort is in Nederland. Johan had vroeger ook twee huizen, maar "met de woningnood is het asociaal", roept Johan geprikkeld.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag: Johan Derksen ergert zich aan personen met meer dan twee huizen: "Asociaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV