Marcel Musters bij Koffietijd: "Om 05:00 uur opstaan is fijn" (video)

Marcel Musters bij Koffietijd: "Om 05:00 uur opstaan is fijn" (video)

<em>Marcel Musters</em> bij <em>Koffietijd</em>: &quot;Om 05:00 uur opstaan is fijn&quot; (video) Het was geen probleem voor acteur Marcel Musters en zijn hond om woensdag op tijd in de studio te zijn. Hij staat dagelijks om 05:00 uur 's ochtends al op om aan zijn dag te beginnen. Dit vertelt hij in de keuken van Koffietijd: "Ik lig tegenwoordig al om 20:00 uur in bed, dus het is fijn om om 05:00 uur op te staan." Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Marcel Musters. Bekijk ook Koffietijd: Jennifer Ewbank vindt winst Better Than Ever ‘superleuk compliment’ Bekijk deze video » Frits Sissing over finale Maestro: ‘Hoop op meer dan 2 miljoen kijkers’ Bekijk deze video »
TV :
Marcel Musters bij Koffietijd: "Om 05:00 uur opstaan is fijn" (video)

Het was geen probleem voor acteur Marcel Musters en zijn hond om woensdag op tijd in de studio te zijn. Hij staat dagelijks om 05:00 uur 's ochtends al op om aan zijn dag te beginnen. Dit vertelt hij in de keuken van Koffietijd: "Ik lig tegenwoordig al om 20:00 uur in bed, dus het is fijn om om 05:00 uur op te staan."

Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Marcel Musters.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel Musters bij Koffietijd: "Om 05:00 uur opstaan is fijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV