Kapsalon Theater: Bekijk de eerste knipbeurt in het Concertgebouw

Kapsalon Theater: Bekijk de eerste knipbeurt in het Concertgebouw

Grote en kleine theaters doen vanaf vandaag mee aan de landelijke actie Kapsalon Theater, bedacht door acteur Diederik Ebbinge en cabaretier Sanne Wallis de Vries. In heel Nederland zijn podia omgetoverd tot kapsalon, want die mogen wel open. Bekijk de eerste knipbeurt in het Concertgebouw hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Kapsalon Theater</em>: Bekijk de eerste knipbeurt in het Concertgebouw Grote en kleine theaters doen vanaf vandaag mee aan de landelijke actie Kapsalon Theater, bedacht door acteur Diederik Ebbinge en cabaretier Sanne Wallis de Vries. In heel Nederland zijn podia omgetoverd tot kapsalon, want die mogen wel open. Bekijk de eerste knipbeurt in het Concertgebouw hieronder. Lees verder onder de video. GymlessenBehalve theaters doen ook meer dan zeventig musea en talloze bioscopen mee met de actie. De musea voeren woensdag met onder meer ludieke "gymlessen" actie. Kapsalon Theater is van start gegaan. Bekijk de eerste beelden in de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Sanne Wallis de Vries in Op1 over afkeuren Kapsalon Theater door Femke Halsema Bekijk deze video » Theaters omgetoverd tot kapsalons: "We letten op coronaregels" (WNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gymlessen
Behalve theaters doen ook meer dan zeventig musea en talloze bioscopen mee met de actie. De musea voeren woensdag met onder meer ludieke "gymlessen" actie.

Kapsalon Theater is van start gegaan. Bekijk de eerste beelden in de Hart van Nederland-video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kapsalon Theater: Bekijk de eerste knipbeurt in het Concertgebouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV