MAFS: Carlo Boszhard gaat langs bij potentiële love birds Joep en Caroline

MAFS: Carlo Boszhard gaat langs bij potentiële love birds Joep en Caroline

Gisteren zagen we in Married At First Sight hoe Astleigh en Rowan elkaar het ja-woord gaven. Maar ook zagen we hoe het avontuur voor Joep en Caroline begon. Bekijk een fragment met Carlo Boszhard die het grote nieuws vertelt hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>MAFS</em>: <em>Carlo Boszhard</em> gaat langs bij potentiële love birds <em>Joep en Caroline</em> Gisteren zagen we in Married At First Sight hoe Astleigh en Rowan elkaar het ja-woord gaven. Maar ook zagen we hoe het avontuur voor Joep en Caroline begon. Bekijk een fragment met Carlo Boszhard die het grote nieuws vertelt hieronder. Lees verder onder de video. Bezoek van CupidoIn de derde aflevering van Married At First Sight is te zien dat Joep en Caroline ook meedoen aan Married At First Sight. Carlo Boszhard gaat bij hen langs om ze het goede nieuws te vertellen. Bekijk het fragment hierboven. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv. Dit zegt twitterend Nederland over MAFS-deelneemster Astrid: "Net Imca Marina" Bekijk deze video » MAFS: Astrids moeder breekt en valt Carlo Boszhard huilend in de armen Bekijk deze video »
TV :
MAFS: Carlo Boszhard gaat langs bij potentiële love birds Joep en Caroline

Bezoek van Cupido
In de derde aflevering van Married At First Sight is te zien dat Joep en Caroline ook meedoen aan Married At First Sight. Carlo Boszhard gaat bij hen langs om ze het goede nieuws te vertellen. Bekijk het fragment hierboven.

Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MAFS: Carlo Boszhard gaat langs bij potentiële love birds Joep en Caroline of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV