Breaking: LINDA-magazine met Linda en haar ex op de cover teruggehaald

Breaking: LINDA-magazine met Linda en haar ex op de cover teruggehaald

De voorjaarseditie van het blad LINDA was al naar de drukker maar is maandag per direct teruggehaald, dit laat Yvonne Coldeweijer op haar Instagram weten. Deze editie had als thema: 'Gelukkig gescheiden' met op de cover een foto van Linda, samen met haar ex (en regisseur bij the Voice) Sander Vahle. Dit komt natuurlijk niet goed uit na alle misstanden die bij The Voice zijn voorgevallen. "Slechtste timing ever", roept Yvonne. Bekijk het 'bewijsje' in de video hieronder.

"Totale chaos"
"De hele redactie is in rep en roer. Totale chaos want er moet een heel nieuw nummer worden gemaakt. Alle foto's en interviews moesten worden geschrapt. Slechtste timing ever", schrijft Yvonne over de situatie op de redactie van Linda de Mol. Yvonne deelt op haar Instagram een 'bewijsje' dat het scheidingsnummer in the making was. De enquete is inmiddels ook verwijderd van de website.

Bekijk hieronder de Instagram Story van Yvonne Coldeweijer over het terughalen van het 'Gelukkig Gescheiden' LINDA-nummer.

Breaking: LINDA-magazine met Linda en haar ex op de cover teruggehaald De voorjaarseditie van het blad LINDA was al naar de drukker maar is maandag per direct teruggehaald, dit laat Yvonne Coldeweijer op haar Instagram weten. Deze editie had als thema: 'Gelukkig gescheiden' met op de cover een foto van Linda, samen met haar ex (en regisseur bij the Voice) Sander Vahle. Dit komt natuurlijk niet goed uit na alle misstanden die bij The Voice zijn voorgevallen. "Slechtste timing ever", roept Yvonne. Bekijk het 'bewijsje' in de video hieronder. "Totale chaos""De hele redactie is in rep en roer. Totale chaos want er moet een heel nieuw nummer worden gemaakt. Alle foto's en interviews moesten worden geschrapt. Slechtste timing ever", schrijft Yvonne over de situatie op de redactie van Linda de Mol. Yvonne deelt op haar Instagram een 'bewijsje' dat het scheidingsnummer in the making was. De enquete is inmiddels ook verwijderd van de website. Bekijk hieronder de Instagram Story van Yvonne Coldeweijer over het terughalen van het 'Gelukkig Gescheiden' LINDA-nummer. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: "Jeroen Rietbergen viel meisje lastig op bruiloft Tim Koeman" Bekijk deze video » Video: Yvonne Coldeweijer reageert op geruchtenmachine The Voice: "Zo veel juice" Bekijk deze video »
Show :
Breaking: LINDA-magazine met Linda en haar ex op de cover teruggehaald


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Breaking: LINDA-magazine met Linda en haar ex op de cover teruggehaald of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV