BOOS-medewerker over Voice-uitzending: "Het is wel een ding" (video)

BOOS-medewerker over Voice-uitzending: "Het is wel een ding" (video)

Nederland kan niet wachten op de uitzending van BOOS over The Voice of Holland en dat geldt zeker ook voor De Telegraaf. De krant stuurde verslaggever Jeroen Holtrop naar het Mediapark om alvast wat meer te weten te komen over de uitzending van donderdag. Een BNNVARA-medewerker, die zelfs aan het betreffende programma heeft meegewerkt, laat weten dat het flink spannend is bij de omroep: "Het is wel een ding, iedereen heeft het erover." Bekijk de video hieronder.

Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken.

BOOS-medewerker over <em>Voice-uitzending</em>: &quot;Het is wel een ding&quot; (video) Nederland kan niet wachten op de uitzending van BOOS over The Voice of Holland en dat geldt zeker ook voor De Telegraaf. De krant stuurde verslaggever Jeroen Holtrop naar het Mediapark om alvast wat meer te weten te komen over de uitzending van donderdag. Een BNNVARA-medewerker, die zelfs aan het betreffende programma heeft meegewerkt, laat weten dat het flink spannend is bij de omroep: "Het is wel een ding, iedereen heeft het erover." Bekijk de video hieronder. Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken. Bekijk ook BOOS-aflevering gaat grotendeels over Ali B: "Man met een zwart randje" (video) Bekijk deze video » 'RTL ontslaat Ali B bij The Voice of Holland en schort alle samenwerking per direct op' Bekijk deze video »
TV :
BOOS-medewerker over Voice-uitzending: "Het is wel een ding" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BOOS-medewerker over Voice-uitzending: "Het is wel een ding" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV