John van der Heuvel: "Tweede aangifte tegen Ali B staat los van The Voice

John van der Heuvel: "Tweede aangifte tegen Ali B staat los van The Voice

Woensdag kwam een tweede aangifte tegen rapper en "nationale Knuffelmarokkaan" Ali B. John van den Heuvel heeft wel wat recht te zetten tegenover bestaande geruchten: het gaat volgens hem niet om een zaak die betrekking heeft op The Voice.

<em>John van der Heuvel</em>: &quot;Tweede aangifte tegen <em>Ali B</em> staat los van <em>The Voice</em> Woensdag kwam een tweede aangifte tegen rapper en "nationale Knuffelmarokkaan" Ali B. John van den Heuvel heeft wel wat recht te zetten tegenover bestaande geruchten: het gaat volgens hem niet om een zaak die betrekking heeft op The Voice. Opschorting"Ze denken aan een aanranding, het is nog in een heel prenature fase." Wel is Van den Heuvel in contact gekomen met meer mensen die een aangifte willen doen tegen Ali: "Dat is wel het gevolg van dit soort dingen." RTL stopt wel de samenwerking met Ali. Rob Goossens stelt dat het om een opschorting gaat: "Ze gaan voorlopig niet meer met Ali verder." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.
TV :
John van der Heuvel: "Tweede aangifte tegen Ali B staat los van The Voice

Opschorting
"Ze denken aan een aanranding, het is nog in een heel prenature fase." Wel is Van den Heuvel in contact gekomen met meer mensen die een aangifte willen doen tegen Ali: "Dat is wel het gevolg van dit soort dingen."

RTL stopt wel de samenwerking met Ali. Rob Goossens stelt dat het om een opschorting gaat: "Ze gaan voorlopig niet meer met Ali verder."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van der Heuvel: "Tweede aangifte tegen Ali B staat los van The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV