HLF8 gemist? Ervaringsdeskundigen over leven op gesloten afdeling

HLF8 gemist? Ervaringsdeskundigen over leven op gesloten afdeling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van donderdag 19 januari. Je kunt de hele uitzending van HLF8 terugkijken via Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Ervaringsdeskundigen over leven op <em>gesloten afdeling</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van donderdag 19 januari. Je kunt de hele uitzending van HLF8 terugkijken via Gids.tv. Woensdag spreekt Johnny met een aantal ervaringsdeskundigen over het leven op een gesloten afdeling: "Het is een heel saai leven en het is ook net een gevangenis: de deur van de kamer is altijd op slot, iemand moet altijd de deur voor je open maken." Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woensdag spreekt Johnny met een aantal ervaringsdeskundigen over het leven op een gesloten afdeling: "Het is een heel saai leven en het is ook net een gevangenis: de deur van de kamer is altijd op slot, iemand moet altijd de deur voor je open maken."

Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Ervaringsdeskundigen over leven op gesloten afdeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV