Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Steenrijk, straatarm: bijstand vs. grote villa

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Steenrijk, straatarm is deze week weer een grote tegenstelling zichtbaar, tussen een rijke familie met een riant weekbudget en een vrouw met kinderen in de bijstand. CorfuHet leven lacht lovebirds Yuri en Patrick toe; na jarenlang hard werken hebben ze hun bezittingen verkocht en een grote villa op Corfu gekocht. Bij hun rijkdom hoort een riant weekbudget van gemiddeld 1500 euro, dat ze onder andere besteden aan borrels met vrienden, luxe dinertjes en cultuur. KledingbankDe realiteit voor Annemiek is helaas anders. Ze woont met haar drie kinderen Devin, Linde en jongste zoon Mayson in het dorpje Wervershoof en leven van de bijstand. Ze maken noodgedwongen gebruik van de kledingbank en het is iedere week weer een uitdaging om rond te komen met hun 80 euro. Back to basicHoe gaan de kids hun eerste vliegreis ervaren en de rijkdom die ze treffen in de prachtige villa op Corfu? En hoe is het voor Yuri en Patrick om back to basic te gaan? Steenrijk, Straatarm: Vriendin Rico Verhoeven sloopt airfryer (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Familie spendeert honderden euro's aan kleding en schoenen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In Steenrijk, straatarm is deze week weer een grote tegenstelling zichtbaar, tussen een rijke familie met een riant weekbudget en een vrouw met kinderen in de bijstand.

Corfu
Het leven lacht lovebirds Yuri en Patrick toe; na jarenlang hard werken hebben ze hun bezittingen verkocht en een grote villa op Corfu gekocht. Bij hun rijkdom hoort een riant weekbudget van gemiddeld 1500 euro, dat ze onder andere besteden aan borrels met vrienden, luxe dinertjes en cultuur.

Kledingbank
De realiteit voor Annemiek is helaas anders. Ze woont met haar drie kinderen Devin, Linde en jongste zoon Mayson in het dorpje Wervershoof en leven van de bijstand. Ze maken noodgedwongen gebruik van de kledingbank en het is iedere week weer een uitdaging om rond te komen met hun 80 euro.

Back to basic
Hoe gaan de kids hun eerste vliegreis ervaren en de rijkdom die ze treffen in de prachtige villa op Corfu? En hoe is het voor Yuri en Patrick om back to basic te gaan?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV