VI Vandaag gemist? Johan Derksen vindt Ali B een "lul van een gozer"

VI Vandaag gemist? Johan Derksen vindt Ali B een "lul van een gozer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI Vandaag</em> gemist? Johan Derksen vindt <em>Ali B</em> een &quot;lul van een gozer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. We kunnen er uiteraard niet omheen: The Voice rel. Ook woensdag is het bij VI Vandaag weer onderwerp van gesprek. Ditmaal moet vooral Ali B het ontgelden: "Ik vind het zo'n ongelofelijk lul van een gozer, man. En hij kan ook helemaal niks!" Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

We kunnen er uiteraard niet omheen: The Voice rel. Ook woensdag is het bij VI Vandaag weer onderwerp van gesprek. Ditmaal moet vooral Ali B het ontgelden: "Ik vind het zo'n ongelofelijk lul van een gozer, man. En hij kan ook helemaal niks!"

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag gemist? Johan Derksen vindt Ali B een "lul van een gozer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV