VI Vandaag gemist? Tafelgast Paul de Leeuw heeft cadeaus voor de heren

VI Vandaag gemist? Tafelgast Paul de Leeuw heeft cadeaus voor de heren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI Vandaag</em> gemist? Tafelgast <em>Paul de Leeuw</em> heeft cadeaus voor de heren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw heeft bijzondere cadeaus meegenomen voor de heren van VI. De kunstenares heeft bijzondere kettingen voor de heren gemaakt, die mede door Caroline van der Plas en Paul nu bij de heren terecht zijn gekomen: "Ik zit nu met een kalkoen hier", stelt Wilfred. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Paul de Leeuw heeft bijzondere cadeaus meegenomen voor de heren van VI. De kunstenares heeft bijzondere kettingen voor de heren gemaakt, die mede door Caroline van der Plas en Paul nu bij de heren terecht zijn gekomen: "Ik zit nu met een kalkoen hier", stelt Wilfred.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag gemist? Tafelgast Paul de Leeuw heeft cadeaus voor de heren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV