BEAU: Oud-coach Nick Schilder "niet bewust" van misstanden bij The Voice

BEAU: Oud-coach Nick Schilder "niet bewust" van misstanden bij The Voice

Nick Schilder is woensdagavond te gast bij BEAU. Uiteraard komt daar ook The Voice-rel ter sprake: Nick was namelijk samen met Simon jaren jurylid bij het programma: "Ik was continu in de veronderstelling dat het welzijn van de kandidaten heel hoog in het vaandel stond."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>BEAU</em>: Oud-coach <em>Nick Schilder</em> &quot;niet bewust&quot; van misstanden bij <em>The Voice</em> Nick Schilder is woensdagavond te gast bij BEAU. Uiteraard komt daar ook The Voice-rel ter sprake: Nick was namelijk samen met Simon jaren jurylid bij het programma: "Ik was continu in de veronderstelling dat het welzijn van de kandidaten heel hoog in het vaandel stond." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Onder de indrukHij geeft aan het ongemakkelijk te vinden omdat hij de slachtoffers eigenlijk eerst wil horen. "Ik ben in mijn gedachten vaak terug gegaan naar die tijd. Ik weet hoe onder de indruk je kunt zijn. Dan vind ik het schrijnend als je hoort hoe daar dan kennelijk mee omgegaan wordt." Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is Niet passendSchilder geeft ook voorbeelden van mensen die werden vervangen toen werd aangegeven dat hun manier van doen niet passend was: "Dat had niets met seksueel grensoverschrijdend gedrag te maken." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: Oud-coach Nick Schilder "niet bewust" van misstanden bij The Voice

Onder de indruk
Hij geeft aan het ongemakkelijk te vinden omdat hij de slachtoffers eigenlijk eerst wil horen. "Ik ben in mijn gedachten vaak terug gegaan naar die tijd. Ik weet hoe onder de indruk je kunt zijn. Dan vind ik het schrijnend als je hoort hoe daar dan kennelijk mee omgegaan wordt."

Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is

Niet passend
Schilder geeft ook voorbeelden van mensen die werden vervangen toen werd aangegeven dat hun manier van doen niet passend was: "Dat had niets met seksueel grensoverschrijdend gedrag te maken."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BEAU: Oud-coach Nick Schilder "niet bewust" van misstanden bij The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV