Paul de Leeuw blikt terug op bijzondere actie van vader: "Mijn moeder was woedend"

Paul de Leeuw blikt terug op bijzondere actie van vader: "Mijn moeder was woedend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paul de Leeuw</em> blikt terug op bijzondere actie van <em>vader</em>: &quot;Mijn moeder was woedend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts heeft nieuws in VI Vandaag: Feyenoord lijkt eindelijk een flinke kapitaalinjectie te kijken. Dat doet de gedachten in de studio teruggaan naar een bijzondere actie van de vader van tafelgast Paul de Leeuw. Die stond bekend als "de conservenkoning van Barendrecht", en had zonder overleg met de familie Ruud Gullit voor Feyenoord gekocht. "Mijn moeder was woedend," aldus De Leeuw. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts heeft nieuws in VI Vandaag: Feyenoord lijkt eindelijk een flinke kapitaalinjectie te kijken. Dat doet de gedachten in de studio teruggaan naar een bijzondere actie van de vader van tafelgast Paul de Leeuw. Die stond bekend als "de conservenkoning van Barendrecht", en had zonder overleg met de familie Ruud Gullit voor Feyenoord gekocht. "Mijn moeder was woedend," aldus De Leeuw.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw blikt terug op bijzondere actie van vader: "Mijn moeder was woedend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV