Samenvatting NAC Breda - PEC Zwolle (KNVB Beker)

Samenvatting NAC Breda - PEC Zwolle (KNVB Beker)

Samenvatting <em>NAC Breda - PEC Zwolle</em> (KNVB Beker) NAC Breda is al even verdwenen uit de Eredivisie, maar dat ze zich nog steeds kunnen meten met clubs van het hoogste niveau bleek woensdagavond in de achtste finales van de KNVB Beker. Hekkensluiter PEC Zwolle kwam namelijk op bezoek in Breda. De Zwollenaren kwamen weliswaar vroeg op voorsprong, maar die stand werd omgedraaid en uiteindelijk won NAC met 2-1. Bekijk de samenvatting van NAC Breda - PEC Zwolle hierboven. Bekijk ook Samenvatting sc Heerenveen - Go Ahead Eagles (KNVB Beker) Bekijk deze video » Samenvatting FC Groningen - NEC (KNVB Beker) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting NAC Breda - PEC Zwolle (KNVB Beker)

NAC Breda is al even verdwenen uit de Eredivisie, maar dat ze zich nog steeds kunnen meten met clubs van het hoogste niveau bleek woensdagavond in de achtste finales van de KNVB Beker. Hekkensluiter PEC Zwolle kwam namelijk op bezoek in Breda. De Zwollenaren kwamen weliswaar vroeg op voorsprong, maar die stand werd omgedraaid en uiteindelijk won NAC met 2-1.

Bekijk de samenvatting van NAC Breda - PEC Zwolle hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting NAC Breda - PEC Zwolle (KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV