Brigitte Kaandorp over protestactie cultuursector: "Makkelijk opzij te zetten" (Op1)

Brigitte Kaandorp over protestactie cultuursector: "Makkelijk opzij te zetten" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Brigitte Kaandorp</em> over protestactie cultuursector: &quot;Makkelijk opzij te zetten&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Brigitte Kaandorp is één van de artiesten die woensdag meedeed aan de protestactie van de cultuursector, maar eigenlijk is het een beetje verdrietig: "Ik dacht wel: wat zal het nu weer opleveren? Ik denk weer niks. We zijn een beetje een kneuzige groep. We zijn makkelijk opzij te zetten, zo voelt dat." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Brigitte Kaandorp over protestactie cultuursector: "Makkelijk opzij te zetten" (Op1)

Brigitte Kaandorp is één van de artiesten die woensdag meedeed aan de protestactie van de cultuursector, maar eigenlijk is het een beetje verdrietig: "Ik dacht wel: wat zal het nu weer opleveren? Ik denk weer niks. We zijn een beetje een kneuzige groep. We zijn makkelijk opzij te zetten, zo voelt dat."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brigitte Kaandorp over protestactie cultuursector: "Makkelijk opzij te zetten" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV