Op1: Halsema kritisch over coronabeleid en ‘ongelijke behandeling van sectoren’

Op1: Halsema kritisch over coronabeleid en ‘ongelijke behandeling van sectoren’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Femke Halsema kondigde eerder aan dat het Kapsalon Theater niet was toegestaan, een protestactie van de culturele sector. De Amsterdamse burgemeester liet weten te gaan handhaven, maar dit betekent niet dat ze het eens is met het beleid van het Kabinet. "Ik vind dat de ongelijke behandeling van sectoren veel serieuzer moet worden beoordeeld”, aldus Halsema in Op1. “Ik vind ook dat de sociale en economische effecten van het beleid veel zwaarder moeten wegen."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Halsema kritisch over coronabeleid en ‘ongelijke behandeling van sectoren’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Femke Halsema kondigde eerder aan dat het Kapsalon Theater niet was toegestaan, een protestactie van de culturele sector. De Amsterdamse burgemeester liet weten te gaan handhaven, maar dit betekent niet dat ze het eens is met het beleid van het Kabinet. "Ik vind dat de ongelijke behandeling van sectoren veel serieuzer moet worden beoordeeld”, aldus Halsema in Op1. “Ik vind ook dat de sociale en economische effecten van het beleid veel zwaarder moeten wegen." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Halsema kritisch over coronabeleid en ‘ongelijke behandeling van sectoren’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Halsema kritisch over coronabeleid en ‘ongelijke behandeling van sectoren’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV