Johan Derksen haalt opnieuw uit naar Mark Rutte: "Hij moet uitkijken, vertrouwen is weg"

Johan Derksen haalt opnieuw uit naar Mark Rutte: "Hij moet uitkijken, vertrouwen is weg"

Al na anderhalve week VI Vandaag begint Johan Derksen op een vastgelopen langspeelplaat te lijken. Woensdag opende hij namelijk opnieuw de aanval op Mark Rutte - of was het dit keer een waarschuwing? "Hij moet uitkijken, het vertrouwen is weg."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt opnieuw uit naar <em>Mark Rutte</em>: &quot;Hij moet uitkijken, vertrouwen is weg&quot; Al na anderhalve week VI Vandaag begint Johan Derksen op een vastgelopen langspeelplaat te lijken. Woensdag opende hij namelijk opnieuw de aanval op Mark Rutte - of was het dit keer een waarschuwing? "Hij moet uitkijken, het vertrouwen is weg." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Joost EerdmansDerksen vond het idee van de coalitie om de AOW-stijging los te koppelen van de stijging van het minimumloon en de uitkeringen te gek voor woorden. Omdat dit de zoveelste dubieuze keuze van Rutte is denkt Derksen dat Joost Eerdmans van JA21 een kans voor open doel heeft als het nette alternatief op rechts. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Joost Eerdmans
Derksen vond het idee van de coalitie om de AOW-stijging los te koppelen van de stijging van het minimumloon en de uitkeringen te gek voor woorden. Omdat dit de zoveelste dubieuze keuze van Rutte is denkt Derksen dat Joost Eerdmans van JA21 een kans voor open doel heeft als het nette alternatief op rechts.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen haalt opnieuw uit naar Mark Rutte: "Hij moet uitkijken, vertrouwen is weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV