Op1: 6 maanden gevangenisstraf voor Max van den B. een 'forse straf'?

Op1: 6 maanden gevangenisstraf voor Max van den B. een 'forse straf'?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma praat bij Op1 over Max van den B., die tot 6 maanden gevangenisstraf heeft gekregen van de rechter. Deze complotdenker werd eerder opgepakt toen hij met een brandende fakkel bij de woning van minister Sigrid Kaag stond. "Ik vond het een forse straf, absoluut", zegt Bouma.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: 6 maanden gevangenisstraf voor Max van den B. een 'forse straf'? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma praat bij Op1 over Max van den B., die tot 6 maanden gevangenisstraf heeft gekregen van de rechter. Deze complotdenker werd eerder opgepakt toen hij met een brandende fakkel bij de woning van minister Sigrid Kaag stond. "Ik vond het een forse straf, absoluut", zegt Bouma. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: 6 maanden gevangenisstraf voor Max van den B. een 'forse straf'?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: 6 maanden gevangenisstraf voor Max van den B. een 'forse straf'? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV