Keuringsdienst van Waarde over bourgondisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van Waarde over bourgondisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van Waarde over bourgondisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Keuringsdienst van Waarde, dat elke donderdag om 20.25 uur te zien is op NPO 3, start met een onderzoek naar de opkomst van de term bourgondisch op onze boodschappen. LevensgenietersBrave burgers die doodgewoon de dagelijkse boodschappen doen zijn eindelijk veranderd in echte levensgenieters. Onze boodschappen zijn namelijk bourgondisch geworden. VleessaladeEr is bijna geen product waar het niet op staat. Van bourgondische ham tot bourgondisch brood. Bakjes vleessalade tot kipfilet en krieltjes. Sterk staaltjeMaar wat maakt deze simpele levensmiddelen dan plotseling bourgondisch? Een sterk staaltje levensgenieten. Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’ Bekijk deze video » Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe seizoen van Keuringsdienst van Waarde, dat elke donderdag om 20.25 uur te zien is op NPO 3, start met een onderzoek naar de opkomst van de term bourgondisch op onze boodschappen.

Levensgenieters
Brave burgers die doodgewoon de dagelijkse boodschappen doen zijn eindelijk veranderd in echte levensgenieters. Onze boodschappen zijn namelijk bourgondisch geworden.

Vleessalade
Er is bijna geen product waar het niet op staat. Van bourgondische ham tot bourgondisch brood. Bakjes vleessalade tot kipfilet en krieltjes.

Sterk staaltje
Maar wat maakt deze simpele levensmiddelen dan plotseling bourgondisch? Een sterk staaltje levensgenieten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV