Beau gemist? Nick Schilder werd compleet belachelijk gemaakt om veganistisch dieet

Beau gemist? Nick Schilder werd compleet belachelijk gemaakt om veganistisch dieet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Nick Schilder werd compleet belachelijk gemaakt om <em>veganistisch dieet</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Zanger Nick Schilder onthult bij Beau enkele foto's uit zijn shoot voor het tijdschrift Men's Health. Daar heeft hij maanden Spartaans voor moeten leven, maar er was nóg een belangrijke reden: ook met een veganistisch dieet kun je er als een halve bodybuilder uitzien. De motivatie ontstond tijdens een etentje met "alfamannetjes", zoals Nick het noemt. Die maakten hem compleet belachelijk om het "konijnenvoer" dat hij bestelde. Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Nick Schilder werd compleet belachelijk gemaakt om veganistisch dieet

Zanger Nick Schilder onthult bij Beau enkele foto's uit zijn shoot voor het tijdschrift Men's Health. Daar heeft hij maanden Spartaans voor moeten leven, maar er was nóg een belangrijke reden: ook met een veganistisch dieet kun je er als een halve bodybuilder uitzien. De motivatie ontstond tijdens een etentje met "alfamannetjes", zoals Nick het noemt. Die maakten hem compleet belachelijk om het "konijnenvoer" dat hij bestelde.

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Nick Schilder werd compleet belachelijk gemaakt om veganistisch dieet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV