Suse van Kleef onthult in Beau: "Partij gaat proberen Boris Johnson af te zetten"

Suse van Kleef onthult in Beau: "Partij gaat proberen Boris Johnson af te zetten"

Zijn de dagen van Boris Johnson als premier van het Verenigd Koninkrijk geteld? De afgelopen tijd hobbelde de prime minister van schandaal naar schandaal, en Suse van Kleef onthulde woensdag in Beau dat Johnsons eigen partij hem wil proberen af te zetten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>Suse van Kleef</em> onthult in <em>Beau</em>: &quot;Partij gaat proberen Boris Johnson af te zetten&quot; Zijn de dagen van Boris Johnson als premier van het Verenigd Koninkrijk geteld? De afgelopen tijd hobbelde de prime minister van schandaal naar schandaal, en Suse van Kleef onthulde woensdag in Beau dat Johnsons eigen partij hem wil proberen af te zetten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. ZenuwenDe Conservative Party is niet content met de vele negatieve publiciteit die - door de premier - op de partij afstraalt en is achter de schermen bezig een stemming voor te bereiden om Johnson de laan uit te sturen. Dat betekent echter nog niet dat Johnsons dagen geteld zijn; men is ook twee jaar bezig geweest om Theresa May af te zetten, die uiteindelijk zelf opstapte. Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Suse van Kleef onthult in Beau: "Partij gaat proberen Boris Johnson af te zetten"

Zenuwen
De Conservative Party is niet content met de vele negatieve publiciteit die - door de premier - op de partij afstraalt en is achter de schermen bezig een stemming voor te bereiden om Johnson de laan uit te sturen. Dat betekent echter nog niet dat Johnsons dagen geteld zijn; men is ook twee jaar bezig geweest om Theresa May af te zetten, die uiteindelijk zelf opstapte.

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suse van Kleef onthult in Beau: "Partij gaat proberen Boris Johnson af te zetten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV