Zien: Steven Bergwijn redt Tottenham Hotspur met twee goals in laatste minuut

Zien: Steven Bergwijn redt Tottenham Hotspur met twee goals in laatste minuut

Ajax heeft 'm al een tijdje op de korrel, maar na woensdag is het nog maar de vraag of Tottenham Hotspur vleugelaanvaller Steven Bergwijn wil laten gaan. De Nederlander bezorgde zijn team namelijk eigenhandig de overwinning - in de allerlaatste minuut.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Steven Bergwijn</em> redt Tottenham Hotspur met twee goals in laatste minuut Ajax heeft 'm al een tijdje op de korrel, maar na woensdag is het nog maar de vraag of Tottenham Hotspur vleugelaanvaller Steven Bergwijn wil laten gaan. De Nederlander bezorgde zijn team namelijk eigenhandig de overwinning - in de allerlaatste minuut. Lees verder onder de video. Twee goalsBergwijn mocht in de 79ste minuut invallen in de wedstrijd tegen Leicester City. Op dat moment keken de Spurs tegen een 2-1 achterstand aan, maar daar zou de Nederlander verandering in brengen. Het team ging al uit zijn dak bij de gelijkmaker in de 95ste minuut, om even later - direct vanaf de aftrap - opnieuw te kunnen juichen, nadat Bergwijn ook de 2-3 tegen de touwen schoot. Bekijk de samenvatting van Leicester City - Tottenham Hotspur hierboven. Bekijk ook Samenvatting Leicester City - Watford (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Manchester City - Chelsea (Premier League) fraaie treffer De Bruyne Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Steven Bergwijn redt Tottenham Hotspur met twee goals in laatste minuut

Twee goals
Bergwijn mocht in de 79ste minuut invallen in de wedstrijd tegen Leicester City. Op dat moment keken de Spurs tegen een 2-1 achterstand aan, maar daar zou de Nederlander verandering in brengen. Het team ging al uit zijn dak bij de gelijkmaker in de 95ste minuut, om even later - direct vanaf de aftrap - opnieuw te kunnen juichen, nadat Bergwijn ook de 2-3 tegen de touwen schoot.

Bekijk de samenvatting van Leicester City - Tottenham Hotspur hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Steven Bergwijn redt Tottenham Hotspur met twee goals in laatste minuut of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV