Roderik van Grieken bij Beau over debat: "Iedereen vindt Geert Wilders een beetje zielig"

Roderik van Grieken bij Beau over debat: "Iedereen vindt Geert Wilders een beetje zielig"

Debatexpert Roderik van Grieken blikte woensdag bij Beau terug op het Tweede Kamerdebat van dinsdag 18 en woensdag 19 januari. Daarbij zagen we onder meer een harde clash tussen Mark Rutte en Geert Wilders. Van Grieken geeft Wilders nog een flinke steek in zijn analyse.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

Roderik van Grieken bij <em>Beau</em> over debat: &quot;Iedereen vindt <em>Geert Wilders</em> een beetje zielig&quot; Debatexpert Roderik van Grieken blikte woensdag bij Beau terug op het Tweede Kamerdebat van dinsdag 18 en woensdag 19 januari. Daarbij zagen we onder meer een harde clash tussen Mark Rutte en Geert Wilders. Van Grieken geeft Wilders nog een flinke steek in zijn analyse. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. ZieligVolgens Van Grieken heeft Wilders namelijk één grote misser begaan. Toen Dilan Yesilgöz, de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid, de PVV-leider opbelde om met hem te praten over een kwetsende Tweet, nam Wilders niet op. Dat vindt iedereen "een beetje zielig", aldus Van Grieken. Verder legde hij uit hoe Rutte als een zeer ervaren debater de kritiek van Wilders pareerde. Ook zag Van Grieken hoe de rest van de Kamer juist de verkeerde tactiek koos tegen Wilders. Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Roderik van Grieken bij Beau over debat: "Iedereen vindt Geert Wilders een beetje zielig"

Zielig
Volgens Van Grieken heeft Wilders namelijk één grote misser begaan. Toen Dilan Yesilgöz, de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid, de PVV-leider opbelde om met hem te praten over een kwetsende Tweet, nam Wilders niet op. Dat vindt iedereen "een beetje zielig", aldus Van Grieken. Verder legde hij uit hoe Rutte als een zeer ervaren debater de kritiek van Wilders pareerde. Ook zag Van Grieken hoe de rest van de Kamer juist de verkeerde tactiek koos tegen Wilders.

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roderik van Grieken bij Beau over debat: "Iedereen vindt Geert Wilders een beetje zielig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV