Alex Ploeg bij Beau boos op staatssecretaris Gunay Uslu: "Ik heb geen tekening gemaakt!"

Alex Ploeg bij Beau boos op staatssecretaris Gunay Uslu: "Ik heb geen tekening gemaakt!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

Alex Ploeg bij <em>Beau</em> boos op staatssecretaris <em>Gunay Uslu</em>: &quot;Ik heb geen tekening gemaakt!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Comedian en theatermaker Alex Ploeg deed woensdag mee aan de actie Kapsalon Theater, waarmee aandacht werd gevraagd voor de penibele situatie waar de cultuursector nog altijd in zit. Ploeg is boos op staatssecretaris Gunay Uslu, die Tweette dat ze begrijpt dat de sector "iets moois wil laten zien". Ploeg is verbijsterd: "Het is niet van: hé kijk, ik heb een tekening gemaakt!" Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alex Ploeg bij Beau boos op staatssecretaris Gunay Uslu: "Ik heb geen tekening gemaakt!"

Comedian en theatermaker Alex Ploeg deed woensdag mee aan de actie Kapsalon Theater, waarmee aandacht werd gevraagd voor de penibele situatie waar de cultuursector nog altijd in zit. Ploeg is boos op staatssecretaris Gunay Uslu, die Tweette dat ze begrijpt dat de sector "iets moois wil laten zien". Ploeg is verbijsterd: "Het is niet van: hé kijk, ik heb een tekening gemaakt!"

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alex Ploeg bij Beau boos op staatssecretaris Gunay Uslu: "Ik heb geen tekening gemaakt!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV