Docu Merel onderzoekt #FreeBritney donderdag te zien op Net5: bekijk eerste beelden

Docu Merel onderzoekt #FreeBritney donderdag te zien op Net5: bekijk eerste beelden

Donderdag kun je kijken naar Merel onderzoekt #FreeBritney, een documentaire waarin Merel Westrik op pad gaat om meer te weten te komen over de rol die de fans hebben gespeeld bij de ‘bevrijding’ van Britney Spears.

Lees verder onder de video.

Docu <em>Merel onderzoekt #FreeBritney</em> donderdag te zien op Net5: bekijk eerste beelden Donderdag kun je kijken naar Merel onderzoekt #FreeBritney, een documentaire waarin Merel Westrik op pad gaat om meer te weten te komen over de rol die de fans hebben gespeeld bij de ‘bevrijding’ van Britney Spears. Lees verder onder de video. Waar zou Britney zijn zonder haar fans?Mede dankzij aanhoudende druk en demonstraties van de grote schare fans van Britney, die jarenlang onder curatele stond van haar vader en belemmerd werd met het maken van haar eigen keuzes, is ze inmiddels vrij. Westrik wil weten hoe de beweging ontstond, wat ze dreef en of Britney Spears vrij zou zijn geweest zonder hun inmenging. Bekijk beelden van Merel onderzoekt #FreeBritney in de video van Shownieuws hierboven. De documentaire Merel onderzoekt #FreeBritney is donderdag 20 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu Merel onderzoekt #FreeBritney terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Gezinsuitbreiding voor Britney Spears: "Raad maar of het een jongen of meisje is" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: "Zusje" Jamie Lynn Spears probeert straatje schoon te vegen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waar zou Britney zijn zonder haar fans?
Mede dankzij aanhoudende druk en demonstraties van de grote schare fans van Britney, die jarenlang onder curatele stond van haar vader en belemmerd werd met het maken van haar eigen keuzes, is ze inmiddels vrij. Westrik wil weten hoe de beweging ontstond, wat ze dreef en of Britney Spears vrij zou zijn geweest zonder hun inmenging.

Bekijk beelden van Merel onderzoekt #FreeBritney in de video van Shownieuws hierboven.

De documentaire Merel onderzoekt #FreeBritney is donderdag 20 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu Merel onderzoekt #FreeBritney terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Merel onderzoekt #FreeBritney donderdag te zien op Net5: bekijk eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV