Wie is de Mol? met spectaculaire opdracht op grote hoogte: bekijk de promo

Wie is de Mol? met spectaculaire opdracht op grote hoogte: bekijk de promo

Zaterdag is het alweer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. En in een video zijn alvast de eerste beelden te zien van wat er zoal staat te gebeuren en dat lijkt een spektakel op grote hoogte te beloven.

Lees verder onder de video.

<em>Wie is de Mol?</em> met spectaculaire opdracht op grote hoogte: bekijk de promo Zaterdag is het alweer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. En in een video zijn alvast de eerste beelden te zien van wat er zoal staat te gebeuren en dat lijkt een spektakel op grote hoogte te beloven. Lees verder onder de video. Ondersteboven aan een kabelIn de beelden is natuurlijk te zien dat er weer allerlei uitspraken worden gedaan en dat ze elkaar volop beschuldigen van sabotage. Maar er lijkt ook een spectaculaire opdracht aan te komen, je ziet namelijk kandidaten ondersteboven aan een kabel hangen, en daar moet je geen hoogtevrees voor hebben. In het programma proberen onder anderen Kim-Lian van der Meij, Thomas van Luyn en Everon Jackson Hooi te ontdekken wie de mol is. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol?: Gooit Kim-Lian geld weg bij lasergame-opdracht? Bekijk deze video » Arno Kantelberg mist WIDM-maatje Welmoed Sijtsma: "Jammer dat ze eruit ging" Bekijk deze video »

Ondersteboven aan een kabel
In de beelden is natuurlijk te zien dat er weer allerlei uitspraken worden gedaan en dat ze elkaar volop beschuldigen van sabotage. Maar er lijkt ook een spectaculaire opdracht aan te komen, je ziet namelijk kandidaten ondersteboven aan een kabel hangen, en daar moet je geen hoogtevrees voor hebben. In het programma proberen onder anderen Kim-Lian van der Meij, Thomas van Luyn en Everon Jackson Hooi te ontdekken wie de mol is.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? met spectaculaire opdracht op grote hoogte: bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV