Chateau Meiland eindelijk verkocht: Erica en Martien vieren het met champagne

Chateau Meiland eindelijk verkocht: Erica en Martien vieren het met champagne

Erica en Martien Meiland zitten samen aan de champagne, want Chateau Meiland is eindelijk verkocht. “Helemaal top”, reageert het stel op de verkoop van het Franse kasteel dat ze in hun realityserie hebben proberen op te knappen.

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em> eindelijk verkocht: Erica en Martien vieren het met champagne Erica en Martien Meiland zitten samen aan de champagne, want Chateau Meiland is eindelijk verkocht. “Helemaal top”, reageert het stel op de verkoop van het Franse kasteel dat ze in hun realityserie hebben proberen op te knappen. Lees verder onder de video. Woning Noordwijk ook te koopVolgens de makelaar is het verkocht voor een goede prijs waar de familie blij mee is en gaat een Nederlands gezin erin wonen. De Meilandjes drinken hun champagne alleen uit wijnglazen, aangezien de champagneglazen al zijn ingepakt. Hun woning in Noordwijk staat namelijk ook alweer te koop… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: makelaars van Chateau Meiland vloggen over de verkoop Bekijk deze video » Video: Potentiële koper voor Chateau Meiland: "Na anderhalf jaar" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woning Noordwijk ook te koop
Volgens de makelaar is het verkocht voor een goede prijs waar de familie blij mee is en gaat een Nederlands gezin erin wonen. De Meilandjes drinken hun champagne alleen uit wijnglazen, aangezien de champagneglazen al zijn ingepakt. Hun woning in Noordwijk staat namelijk ook alweer te koop…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland eindelijk verkocht: Erica en Martien vieren het met champagne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV