Video: Nederland zit massaal klaar voor BOOS over The Voice of Holland

Video: Nederland zit massaal klaar voor BOOS over The Voice of Holland

Je kunt hier de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland bekijken.

De Telegraaf is de straat op gegaan om te kijken of de rel rond The Voice of Holland een beetje leeft onder de Nederlanders. En het blijkt dat toch wel heel veel mensen benieuwd zijn naar de aflevering van Tim Hofman over machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag bij de talentenjacht. "Ik zit voorin de rij", zegt een van de ondervraagden. "Ik ben wel bang voor spoilers", zegt een ander. Er is al bekend dat er aangiften zijn gedaan tegen Jeroen Rietbergen en Ali B.

Bekijk de video van de Telegraaf over BOOS hieronder.

Video: Nederland zit massaal klaar voor <em>BOOS</em> over <em>The Voice of Holland</em> Je kunt hier de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland bekijken. De Telegraaf is de straat op gegaan om te kijken of de rel rond The Voice of Holland een beetje leeft onder de Nederlanders. En het blijkt dat toch wel heel veel mensen benieuwd zijn naar de aflevering van Tim Hofman over machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag bij de talentenjacht. "Ik zit voorin de rij", zegt een van de ondervraagden. "Ik ben wel bang voor spoilers", zegt een ander. Er is al bekend dat er aangiften zijn gedaan tegen Jeroen Rietbergen en Ali B. Bekijk de video van de Telegraaf over BOOS hieronder. BOOS-medewerker over Voice-uitzending: "Het is wel een ding" (video) Bekijk deze video » Roddelpraat: Jan Roos gaat helemaal los over het The Voice Of Holland-schandaal Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Nederland zit massaal klaar voor BOOS over The Voice of Holland


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederland zit massaal klaar voor BOOS over The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV