Zien: Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp schorst coronadebat om inbreng FvD

Zien: Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp schorst coronadebat om inbreng FvD

Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft vandaag het coronadebat geschorst nadat FvD-Kamerlid Gideon van Meijeren had opgeroepen tot 'burgelijke ongehoorzaamheid' in de samenleving. "Ik schors de vergadering, dit accepteer ik niet", zei Bergkamp.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Tweede Kamervoorzitter <em>Vera Bergkamp</em> schorst coronadebat om <em>inbreng FvD</em> Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft vandaag het coronadebat geschorst nadat FvD-Kamerlid Gideon van Meijeren had opgeroepen tot 'burgelijke ongehoorzaamheid' in de samenleving. "Ik schors de vergadering, dit accepteer ik niet", zei Bergkamp. Tekst gaat verder onder de video. Commotie in Tweede KamerDe oproep van Gideon om wetten niet na te leven is in strijd met de regels van de Tweede Kamer tijdens het debatteren. Toen Van Meijeren zijn betoog hervatte en wilde uitleggen wat hij met de oproep bedoelde, zette Bergkamp zijn microfoon uit en schorste zij de vergadering in Den Haag. Bekijk de beelden van Gideon van Meijeren hierboven. Bekijk ook Bekijk hele ruzie Geert Wilders en Mark Rutte over "terrorist" bij de VVD Bekijk deze video » Zien: volgens Gideon van Meijeren is Ernst Kuipers minister door "te likken naar boven" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp schorst coronadebat om inbreng FvD

Commotie in Tweede Kamer
De oproep van Gideon om wetten niet na te leven is in strijd met de regels van de Tweede Kamer tijdens het debatteren. Toen Van Meijeren zijn betoog hervatte en wilde uitleggen wat hij met de oproep bedoelde, zette Bergkamp zijn microfoon uit en schorste zij de vergadering in Den Haag.

Bekijk de beelden van Gideon van Meijeren hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp schorst coronadebat om inbreng FvD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV