Video: Ali B beschuldigd van verkrachting 18 jaar oude ex-kandidate

Video: Ali B beschuldigd van verkrachting 18 jaar oude ex-kandidate

Lees hier waar je de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal kunt zien.

In het BNNVARA-programma BOOS vertellen meerdere anonieme vrouwen over traumatische en ongewenste ervaringen met artiest Ali B. Eén van de vrouwen zegt in de uitzending dat zij op achttienjarige leeftijd verkracht werd door de coach van The Voice of Holland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Ali B</em> beschuldigd van <em>verkrachting</em> 18 jaar oude <em>ex-kandidate</em> Lees hier waar je de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal kunt zien. In het BNNVARA-programma BOOS vertellen meerdere anonieme vrouwen over traumatische en ongewenste ervaringen met artiest Ali B. Eén van de vrouwen zegt in de uitzending dat zij op achttienjarige leeftijd verkracht werd door de coach van The Voice of Holland. Tekst gaat verder onder de video. RTL ontslaat Ali BNu er een tweede aangifte tegen Ali B wegens seksueel grensoverschreidend gedrag is gedaan is voor RTL de maat vol: de zender heeft de samenwerking met de rapper en coach per direct beëindigd dan wel opgeschort. De advocaat van Ali, Bart Swiers, heeft overigens de tweede aangifte bevestigd maar laat ook nu weer weten dat de rapper nog altijd volhoudt onschuldig te zijn. Bekijk het fragment uit de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal hierboven. Bekijk ook Op1: Angela de Jong vermoedt dat uitzending BOOS zich op Ali B concentreert Bekijk deze video » Evert Santegoeds: ‘Je hoort overal dat deze zaak echt om Ali B gaat draaien’ Bekijk deze video » Zien: Tim Hofman doet boekje open over betasting door Marco Borsato Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

RTL ontslaat Ali B
Nu er een tweede aangifte tegen Ali B wegens seksueel grensoverschreidend gedrag is gedaan is voor RTL de maat vol: de zender heeft de samenwerking met de rapper en coach per direct beëindigd dan wel opgeschort. De advocaat van Ali, Bart Swiers, heeft overigens de tweede aangifte bevestigd maar laat ook nu weer weten dat de rapper nog altijd volhoudt onschuldig te zijn.

Bekijk het fragment uit de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ali B beschuldigd van verkrachting 18 jaar oude ex-kandidate of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV