Zien: John de Mol reageert openhartig op The Voice of Holland-schandaal

Zien: John de Mol reageert openhartig op The Voice of Holland-schandaal

Lees hier waar je de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal kunt zien.

John de Mol was in april 2019 al op de hoogte gebracht van het grensoverschrijdend gedrag van zijn toenmalige zwager Jeroen Rietberger bij The Voice of Holland. Dat zegt De Mol in de uitzending van BOOS die vandaag op YouTube is verschenen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>John de Mo</em>l reageert openhartig op <em>The Voice of Holland</em>-schandaal Lees hier waar je de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal kunt zien. John de Mol was in april 2019 al op de hoogte gebracht van het grensoverschrijdend gedrag van zijn toenmalige zwager Jeroen Rietberger bij The Voice of Holland. Dat zegt De Mol in de uitzending van BOOS die vandaag op YouTube is verschenen. Tekst gaat verder onder de video. Reactie John de MolDe Talpa-baas belde Jeroen Rietbergen in april 2019 op en zei dat hij direct alles uit zijn handen moest laten vallen en naar het kantoor moest komen. Toen Rietbergen arriveerde op het kantoor heeft John hem naar eigen zeggen een half uur lang alle hoeken van de kamer laten zien: "Ik moest me inhouden om Rietbergen niet op zijn bek te slaan." Bekijk het fragment uit de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal hierboven. Bekijk ook Zien: Tim Hofman doet boekje open over betasting door Marco Borsato Bekijk deze video » Video: Ali B beschuldigd van verkrachting 18 jaar oude ex-kandidate Bekijk deze video » 19 meldingen over Jeroen Rietbergen: Deze berichten stuurde hij naar jonge meiden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie John de Mol
De Talpa-baas belde Jeroen Rietbergen in april 2019 op en zei dat hij direct alles uit zijn handen moest laten vallen en naar het kantoor moest komen. Toen Rietbergen arriveerde op het kantoor heeft John hem naar eigen zeggen een half uur lang alle hoeken van de kamer laten zien: "Ik moest me inhouden om Rietbergen niet op zijn bek te slaan."

Bekijk het fragment uit de uitzending van BOOS over het The Voice-schandaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: John de Mol reageert openhartig op The Voice of Holland-schandaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV