Vanavond in Marble Mania: Cabaretiers racen door het knotsgekke Lunapark

Vanavond in Marble Mania: Cabaretiers racen door het knotsgekke Lunapark

Vanavond nemen cabaretiers Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer het tegen elkaar op in Marble Mania. In de spannende knikkershow wordt duidelijk wie van de drie het meest behendig is met knikkers en wie het meeste geluk heeft. Eén van de knikkerbanen is 'Lunapark', een knotsgekke race met veel verassingen.

Bekijk de video van Marble Mania hieronder.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond in <em>Marble Mania</em>: Cabaretiers racen door het knotsgekke Lunapark Vanavond nemen cabaretiers Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer het tegen elkaar op in Marble Mania. In de spannende knikkershow wordt duidelijk wie van de drie het meest behendig is met knikkers en wie het meeste geluk heeft. Eén van de knikkerbanen is 'Lunapark', een knotsgekke race met veel verassingen. Bekijk de video van Marble Mania hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Winston in Marble Mania tegen mannen VI Vandaag: "Nog nooit groep geweest die het zo slecht deed" Bekijk deze video » Marble Mania: René van der Gijp vindt dat Johan Derksen voor lul staat Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Marble Mania: Cabaretiers racen door het knotsgekke Lunapark of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV