M gemist? Advocaat slachtofferrechten Wendy van Egmond over uitzending BOOS

M gemist? Advocaat slachtofferrechten Wendy van Egmond over uitzending BOOS

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

<em>M</em> gemist? Advocaat slachtofferrechten <em>Wendy van Egmond</em> over uitzending BOOS Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. Advocaat slachtofferrechten Wendy van Egmond zit bij M aan tafel om te praten over de schokkende uitzending van BOOS over The Voice of Holland. Van Egmond heeft enorm veel respect voor de slachtoffers en hun verklaringen over het programma. Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
M gemist? Advocaat slachtofferrechten Wendy van Egmond over uitzending BOOS

Advocaat slachtofferrechten Wendy van Egmond zit bij M aan tafel om te praten over de schokkende uitzending van BOOS over The Voice of Holland. Van Egmond heeft enorm veel respect voor de slachtoffers en hun verklaringen over het programma.

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Advocaat slachtofferrechten Wendy van Egmond over uitzending BOOS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV