Mark Koster in M over optreden John de Mol: "Ik vond het ongeloofwaardig"

Mark Koster in M over optreden John de Mol: "Ik vond het ongeloofwaardig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

Nederland is geschokt na het zien van de BOOS-uitzending over The Voice of Holland. In de bijna anderhalf uur durende aflevering komen verschillende mensen in en rondom het programma naar voren, die zich stuk voor stuk schuldig hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mark Koster</em> in <em>M</em> over optreden <em>John de Mol</em>: &quot;Ik vond het ongeloofwaardig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. Nederland is geschokt na het zien van de BOOS-uitzending over The Voice of Holland. In de bijna anderhalf uur durende aflevering komen verschillende mensen in en rondom het programma naar voren, die zich stuk voor stuk schuldig hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Tekst gaat verder onder de video. OngeloofwaardigJournalist en auteur Mark Koster reageert bij M op de beruchte uitzending van BOOS en het optreden van mediamagnaat John de Mol. Volgens Koster was het goed dat John daar zijn verhaal heeft kunnen doen, hij vond het alleen erg ongeloofwaardig overkomen. Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Koster in M over optreden John de Mol: "Ik vond het ongeloofwaardig"

Ongeloofwaardig
Journalist en auteur Mark Koster reageert bij M op de beruchte uitzending van BOOS en het optreden van mediamagnaat John de Mol. Volgens Koster was het goed dat John daar zijn verhaal heeft kunnen doen, hij vond het alleen erg ongeloofwaardig overkomen.

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Koster in M over optreden John de Mol: "Ik vond het ongeloofwaardig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV