Video: Meer seksuele slachtoffers Ali B staan op het punt om naar politie te gaan

Video: Meer seksuele slachtoffers Ali B staan op het punt om naar politie te gaan

De beschuldigingen en aanklachten aan het adres van Ali B zijn niet mals. Er liggen meerdere aangiften tegen de artiest bij het OM, één van deze aangiften is gedaan vanwege vermeende verkrachting. In de aflevering van BOOS doet een oud-deelneemster van The Voice of Holland een boekje open over Ali B en zijn buitensporige gedrag. Volgens John van den Heuvel staan meer slachtoffers op het punt zich te melden bij de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Meer <em>seksuele</em> slachtoffers <em>Ali B</em> staan op het punt om naar <em>politie</em> te gaan De beschuldigingen en aanklachten aan het adres van Ali B zijn niet mals. Er liggen meerdere aangiften tegen de artiest bij het OM, één van deze aangiften is gedaan vanwege vermeende verkrachting. In de aflevering van BOOS doet een oud-deelneemster van The Voice of Holland een boekje open over Ali B en zijn buitensporige gedrag. Volgens John van den Heuvel staan meer slachtoffers op het punt zich te melden bij de politie. Tekst gaat verder onder de video. Meer slachtoffers Ali B"De verhalen op zich vind ik misselijkmakend, maar het feit dat het er zoveel zijn en dan ook nog over zo’n lange tijd, ik vind het ontluisterend", aldus John van den Heuvel in RTL Boulevard. Ali zou echt ver buiten zijn boekje zijn gegaan. En dat is zacht uitgedrukt. Van den Heuvel weet te vertellen dat de artiest meer slachtoffers heeft gemaakt, zij staan op het punt om met de politie te gaan praten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Meer seksuele slachtoffers Ali B staan op het punt om naar politie te gaan

Meer slachtoffers Ali B
"De verhalen op zich vind ik misselijkmakend, maar het feit dat het er zoveel zijn en dan ook nog over zo’n lange tijd, ik vind het ontluisterend", aldus John van den Heuvel in RTL Boulevard. Ali zou echt ver buiten zijn boekje zijn gegaan. En dat is zacht uitgedrukt. Van den Heuvel weet te vertellen dat de artiest meer slachtoffers heeft gemaakt, zij staan op het punt om met de politie te gaan praten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Meer seksuele slachtoffers Ali B staan op het punt om naar politie te gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV