John van den Heuvel over zwijgende Marco Borsato: "Buitengewoon verstandig"

John van den Heuvel over zwijgende Marco Borsato: "Buitengewoon verstandig"

De naam van Marco Borsato zingt al langer rond in de media als het gaat over seksueel grensoverschrijdend gedrag. In de uitzending van BOOS komt dit ook aan meerdere malen bod. Naast medewerkers van het programma gaat het ook om drie kandidaten van The Voice Kids die zich hebben gemeld bij Tim Hofman.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> over zwijgende <em>Marco Borsato</em>: &quot;Buitengewoon verstandig&quot; De naam van Marco Borsato zingt al langer rond in de media als het gaat over seksueel grensoverschrijdend gedrag. In de uitzending van BOOS komt dit ook aan meerdere malen bod. Naast medewerkers van het programma gaat het ook om drie kandidaten van The Voice Kids die zich hebben gemeld bij Tim Hofman. Tekst gaat verder onder de video. 'Buitengewoon verstandig'John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard dat het buitengewoon verstandig is dat Marco zijn lippen stijf op elkaar houdt: "Gewoon wachten tot je verhoord wordt, want dan heb je als verdachte ook bepaalde rechten. Het domste wat je in deze situatie zou kunnen doen is met ontkennende verklaringen komen." Wie geschoren wordt moet stilzitten, dat geldt ook voor Borsato. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
John van den Heuvel over zwijgende Marco Borsato: "Buitengewoon verstandig"

'Buitengewoon verstandig'
John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard dat het buitengewoon verstandig is dat Marco zijn lippen stijf op elkaar houdt: "Gewoon wachten tot je verhoord wordt, want dan heb je als verdachte ook bepaalde rechten. Het domste wat je in deze situatie zou kunnen doen is met ontkennende verklaringen komen." Wie geschoren wordt moet stilzitten, dat geldt ook voor Borsato.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over zwijgende Marco Borsato: "Buitengewoon verstandig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV