Willy van Berlo reageert in M op haar rol in The Voice-uitzending BOOS

Willy van Berlo reageert in M op haar rol in The Voice-uitzending BOOS

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

<em>Willy van Berlo</em> reageert in <em>M</em> op haar rol in <em>The Voice</em>-uitzending BOOS Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. Expert seksueel geweld Willy van Berlo was vandaag te zien in de BOOS-uitzending over The Voice of Holland. Bij M vertelt Van Berlo over het regelmatig voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag: "Ruim de helft van alle vrouwen heeft te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag." Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Willy van Berlo reageert in M op haar rol in The Voice-uitzending BOOS

Expert seksueel geweld Willy van Berlo was vandaag te zien in de BOOS-uitzending over The Voice of Holland. Bij M vertelt Van Berlo over het regelmatig voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag: "Ruim de helft van alle vrouwen heeft te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag."

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willy van Berlo reageert in M op haar rol in The Voice-uitzending BOOS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV