Video: Ali B en Jeroen Rietbergen hebben zich schuldig gemaakt aan 'grooming'

Video: Ali B en Jeroen Rietbergen hebben zich schuldig gemaakt aan 'grooming'

Tim Hofman heeft in de nieuwste aflevering van BOOS een beerput opengetrokken over hoe sommigen achter de schermen bij The Voice of Holland te werk zijn gegaan. Wat experts opvalt is dat het 'groomen' van slachtoffers centraal staat, oftewel het langzaam vertrouwen winnen om zo seksuele avances te maken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Ali B</em> en <em>Jeroen Rietbergen</em> hebben zich schuldig gemaakt aan 'grooming' Tim Hofman heeft in de nieuwste aflevering van BOOS een beerput opengetrokken over hoe sommigen achter de schermen bij The Voice of Holland te werk zijn gegaan. Wat experts opvalt is dat het 'groomen' van slachtoffers centraal staat, oftewel het langzaam vertrouwen winnen om zo seksuele avances te maken. Tekst gaat verder onder de video. Ali B en Jeroen Rietbergen schuldig aan grooming?John van den Heuvel en Clarice Stenger reageren in RTL Boulevard op het al dan niet schuldig zijn aan 'grooming' en andere strafbare feiten. In het geval van Ali B en Jeroen Rietbergen moet eerst door de rechter bepaald worden of zij daadwerkelijk strafbare feiten hebben gepleegd. De uitzending van BOOS kan daar een enorme bijdrage in leveren. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Ali B en Jeroen Rietbergen hebben zich schuldig gemaakt aan 'grooming'

Ali B en Jeroen Rietbergen schuldig aan grooming?
John van den Heuvel en Clarice Stenger reageren in RTL Boulevard op het al dan niet schuldig zijn aan 'grooming' en andere strafbare feiten. In het geval van Ali B en Jeroen Rietbergen moet eerst door de rechter bepaald worden of zij daadwerkelijk strafbare feiten hebben gepleegd. De uitzending van BOOS kan daar een enorme bijdrage in leveren.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ali B en Jeroen Rietbergen hebben zich schuldig gemaakt aan 'grooming' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV