Milou Deelen in M: "Probleem is dat beeld over 'lieve Marco Borsato' niet klopt"

Milou Deelen in M: "Probleem is dat beeld over 'lieve Marco Borsato' niet klopt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

<em>Milou Deelen</em> in <em>M</em>: &quot;Probleem is dat beeld over 'lieve Marco Borsato' niet klopt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. John de Mol vertelde in de BOOS-uitzending over The Voice of Holland dat hij niet kon geloven dat 'lieve Marco' zich schuldig maakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens Milou Deelen is dat juist het probleem: "Dat is dus het hele probleem, we hebben het beeld van een dader wat niet klopt!" Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Milou Deelen in M: "Probleem is dat beeld over 'lieve Marco Borsato' niet klopt"

John de Mol vertelde in de BOOS-uitzending over The Voice of Holland dat hij niet kon geloven dat 'lieve Marco' zich schuldig maakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens Milou Deelen is dat juist het probleem: "Dat is dus het hele probleem, we hebben het beeld van een dader wat niet klopt!"

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Milou Deelen in M: "Probleem is dat beeld over 'lieve Marco Borsato' niet klopt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV