Misdaadjournalist Jan Meeus in M over eerste zitting neef Ridouan Taghi

Misdaadjournalist Jan Meeus in M over eerste zitting neef Ridouan Taghi

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv.

Youssef T. wordt ervan verdacht maandenlang boodschapper te zijn geweest van Ridouan Taghi. Vandaag startte het proces tegen Youssef. Misdaadjournalist Jan Meeus en strafrechtadvocaat Christian Flokstra praten bij M over de stand van zaken in het proces.

Tekst gaat verder onder de video.

Misdaadjournalist <em>Jan Meeus</em> in <em>M</em> over eerste zitting neef <em>Ridouan Taghi</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van talkshow M van donderdag 20 januari. Je kunt de hele uitzending van M terugkijken via Gids.tv. Youssef T. wordt ervan verdacht maandenlang boodschapper te zijn geweest van Ridouan Taghi. Vandaag startte het proces tegen Youssef. Misdaadjournalist Jan Meeus en strafrechtadvocaat Christian Flokstra praten bij M over de stand van zaken in het proces. Tekst gaat verder onder de video. Start van procesJan Meeus vertelt dat het een tamelijk kalme en nette zitting was: "Er werd even kenbaar gemaakt dat beide partijen niet blij waren met het lekken van stukken, die vorige week in het NRC verschenen." Volgens de advocaat van de verdachten zou er namelijk helemaal geen plan zijn om gewelddadig uit de EBI te ontsnappen. Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Misdaadjournalist Jan Meeus in M over eerste zitting neef Ridouan Taghi

Start van proces
Jan Meeus vertelt dat het een tamelijk kalme en nette zitting was: "Er werd even kenbaar gemaakt dat beide partijen niet blij waren met het lekken van stukken, die vorige week in het NRC verschenen." Volgens de advocaat van de verdachten zou er namelijk helemaal geen plan zijn om gewelddadig uit de EBI te ontsnappen.

Bekijk het fragment van talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Misdaadjournalist Jan Meeus in M over eerste zitting neef Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV