Rob Goossens over BOOS-interview John de Mol: "Weinig empathie voor slachtoffers"

Rob Goossens over BOOS-interview John de Mol: "Weinig empathie voor slachtoffers"

John de Mol heeft na dagen van zwijgen eindelijk gereageerd op het grote schandaal rondom The Voice of Holland. De mediamagnaat reageerde in de uitzending van BOOS voor het eerst op alle aantijgingen. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard alles over het interview.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goossens</em> over BOOS-interview <em>John de Mol</em>: &quot;Weinig empathie voor slachtoffers&quot; John de Mol heeft na dagen van zwijgen eindelijk gereageerd op het grote schandaal rondom The Voice of Holland. De mediamagnaat reageerde in de uitzending van BOOS voor het eerst op alle aantijgingen. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard alles over het interview. Tekst gaat verder onder de video. Weinig empathie"Ik had er een dubbel gevoel bij", aldus Rob Goossens. Hij gelooft wel dat John de Mol officieel maar één klacht heeft binnengekregen over het seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar Rob voelde maar weinig empathie voor de slachtoffers. Ook Aran Bade heeft een dubbel gevoel overhouden aan het interview. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rob Goossens over BOOS-interview John de Mol: "Weinig empathie voor slachtoffers"

Weinig empathie
"Ik had er een dubbel gevoel bij", aldus Rob Goossens. Hij gelooft wel dat John de Mol officieel maar één klacht heeft binnengekregen over het seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar Rob voelde maar weinig empathie voor de slachtoffers. Ook Aran Bade heeft een dubbel gevoel overhouden aan het interview.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens over BOOS-interview John de Mol: "Weinig empathie voor slachtoffers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV