Marble Mania gemist? Jörgen Raymann de snelste in bijzondere junglebaan

Marble Mania gemist? Jörgen Raymann de snelste in bijzondere junglebaan

Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv.

<em>Marble Mania</em> gemist? <em>Jörgen Raymann</em> de snelste in bijzondere junglebaan Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv. Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer strijden tegen elkaar op de fascinerende junglebaan. De spanning is om te snijden, maar welke knikker is als eerste bij de finish? Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer strijden tegen elkaar op de fascinerende junglebaan. De spanning is om te snijden, maar welke knikker is als eerste bij de finish?

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV