Marble Mania gemist? Cabaretiers racen voor de winst op Formule 1-baan

Marble Mania gemist? Cabaretiers racen voor de winst op Formule 1-baan

Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv.

Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer mogen zich voor heel even formule 1-coureurs noemen. De drie cabaretiers racen met hun knikkers door de spannende Formule 1-baan vol boosters en hinderlagen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em> gemist? <em>Cabaretiers</em> racen voor de winst op Formule 1-baan Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv. Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer mogen zich voor heel even formule 1-coureurs noemen. De drie cabaretiers racen met hun knikkers door de spannende Formule 1-baan vol boosters en hinderlagen. Tekst gaat verder onder de video. Razendsnelle raceDe lichten gaan uit en na de eerste bocht is het Jandino die op de eerste plek staat. Helaas kan hij maar kort van zijn voorsprong genieten, zijn knikker loopt vast op één van de hinderlagen. Het is een spannende knikkerrace, uiteindelijk komt Roué Verveer als eerste over de finish. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Razendsnelle race
De lichten gaan uit en na de eerste bocht is het Jandino die op de eerste plek staat. Helaas kan hij maar kort van zijn voorsprong genieten, zijn knikker loopt vast op één van de hinderlagen. Het is een spannende knikkerrace, uiteindelijk komt Roué Verveer als eerste over de finish.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV